transfertryck

En populär metod att profilera sig och synas

Transfertryck är en populär metod för att trycka logotyper, text eller bilder på profil- och arbetskläder. Det är en metod som ger en hög kvalitet och är lämplig för stora och små upplagor.

För att utföra transfertryck behöver man en maskin som värmer upp tryckfolien så att den kan fästa på textilens yta. Tryckfolien skär ut motivet med hjälp av en datorstyrd plotter och placeras sedan på textilens yta. Därefter värms tryckfolien upp med hjälp av en transferpress så att den fäster på tyget.

Fördelarna med transfertryck är många. Det är en metod som ger hög kvalitet och som kan användas på en mängd olika textilier, både naturliga och syntetiska. Det är också en metod som är snabb och smidig, vilket gör den idealisk för stora och små upplagor. Dessutom kan man använda olika färger och tekniker för att skapa ett unikt uttryck.

Så om du behöver trycka logotyper och bilder på profil- eller arbetskläder är transfertryck ett utmärkt alternativ. Kontakta en erfaren leverantör av profilkläder och arbetskläder för att få hjälp att skapa dina unika kläder.

Share:
Transferbloggen

Relaterade inlägg